Eggvena schakt

Eggvena Schakt AB erbjuder entreprenadtjänster till företag, kommuner och privatpersoner. I dagsläget är vi främst verksamma inom en timmes bilfärd från Herrljunga, men vi har även projekt i Göteborgstrakten.

Vår verksamhet

Vi gör allt från den första schakten till exklusiva parkmiljöer, så som exempelvis schaktning för infrastruktur, grundläggningar av byggnader i alla storlekar, vägar, dammar, avlopp och plattsättning.

Vi kan ta uppdrag som UE eller genomföra uppdraget som totalentreprenad. Eggvena Schakt består av många kunniga medarbetare och flera egna maskiner som kan utföra jobbet.

Vi är stolta över de arbeten vi utfört och känner glädje i att överlämna en prisvärd och väl utförd produkt till kund.

Om oss

Eggvena Schakt startade som enskild firma 2001. Från start bestod verksamheten av uthyrning av grävmaskin med förare. Intresset för att lösa problem och utvecklas inom branschen ledde till att vi allt oftare fick ansvaret att arbetsleda, även när företagens egen personal var på plats. Efterhand fick vi även förmånen att ta hand om totalansvaret för projekt åt företagen.

När både kunskap och erfarenhet växte övergick vi alltmer till att lämna offert och utföra egna entreprenader. Det kändes därmed som ett naturligt steg att utvecklas till ett aktiebolag, vilket företaget gjorde 2012 och ombildades då till Eggvena Schakt AB.

Vid övergången till aktiebolag var det en blygsam start med egna projekt, men efter 2014 har vi haft en stadig uppåtgående kurva med ökad andel entreprenader i egen regi. Sedan december/hösten 2020 är vi även certifierade enligt ISO för kvalitet, miljö samt arbetsmiljö.

KMA eggvena schakt

Kontakta oss

Benny Andersson, Eggvena Schakt

Benny Andersson
Schaktansvarig
Mobil: 0705 – 628 148
E-mail: benny[at]eggvenaschakt.com

Daniel Gustavsson, Eggvena Schakt

Daniel Gustavsson
VD, projektledning
Mobil: 073 – 638 10 10
E-mail: daniel[at]eggvenaschakt.com

Louise Svennberg
Ekonom
louise.svennberg[at]eggvenaschakt.com​

Daniel Steneld
Mättekniker
daniel.steneld[at]eggvenaschakt.com

Linus Karlsson
Arbetsledare
linus.karlsson@eggvenaschakt.com

Viktor Persson
Arbetsledare
viktor.persson[at]eggvenaschakt.com

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna med ditt anläggningsprojekt. Kontakta oss för offert!

Lagring av persondatauppgifter: